2013. április 3., szerda

Kelkáposzta - kelkáposztába göngyölt vagdalthús


Bevásárlókosár :

50 dkg darálthús
 4 levél kelkáposzta / a frankfurti leveshez vettből vágtam le )
 2 darab zsemle
 2 darab tojás
fűszerek  : fokhagyma - vöröshagyma , őrölt kömény
majoranna , pirospaprika, só






A fokhagymát és a vöröshagymát is a fokhagyma " nyomóval aprítom ..a legbiztosabb.
A zsemléket vízbe áztatom, kinyomkodva keverem össze a darált hússal egy nagyobb tálban., összedolgozom a fűszerekkel.
Őzgerincformát kivajazom, kibélelem a frankfurti levestől " nyúlt levelekkel. Füstölt, nyers sonkát fektetek alája és takarom be a darált húst.
Jó háromnegyed órát sütöttem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése